The Basic Principles Of جزئیات علائم بیماری سلیاک
The Basic Principles Of جزئیات علائم بیماری سلیاک
Blog Article
همانطور که گفته شد بیماری سلیاک در هر سنی میتواند بروز پیدا کند و نشانه های آن در کودکان و بزرگسالان متفاوت است.
بنابراین افرادی که به بیماری دیابت مبتلا هستند لازم است که برای بیماری سلیاک مورد آزمایش قرار بگیرند.
اگر افراد نزدیک خانواده به سلیاک مبتلا باشند، احتمال داشتن این ژل و ابتلا به سلیاک نیز در شما بیشتر است.
گلوتن پروتئین موجود در گندم، چاودار و جو است. اگر شما بیماری سلیاک داشته باشید و گلوتن مصرف کنید، سیستم ایمنی بدن شما، در پاسخ به این ماده به بافت روده کوچک حمله کرده و به آن آسیب می رساند. هنگامی که این اتفاق می افتد، روده قادر به جذب مواد مغذی که بدن شما به آن ها نیاز دارد، نمی باشد.
بدین معنی که وزن کودک افزایش نمییابد و به سرعت همسالانشان رشد نمیکند. کودکانی که با نارسایی در رشد مواجهند، وزنشان ۲۰ درصد کمتر از وزن ایده آل برای قدشان است و دور سرشان نیز کوچکتر است.
در مواردی که آزمایش خون یا نمونه برداری از پوست نتیجه قطعی ندهند، از آندوسکوپی قسمت بالای روده برای تشخیص بیماری سلیاک در کودکان استفاده میشود. در حین آندوسکوپی قسمت بالای روده، لولهی باریکی به نام آندوسکوپ از راه دهان وارد روده کوچک میشود.
نماد قدرت و منطق با این آویزهای عاج فیل
همان طور که دیده اید رنگ ایموجی مدفوع در شبکه های اجتماعی یک چیز درست را یادآوری می کند: رنگ قهوه ای.
مدفوع زرد می تواند به دلیل تغییر رژیم غذایی نیز اتفاق افتد. غذاهای سرشار از رنگ غذا، هویج، سیب زمینی شیرین، محصولات حاوی گلوتن و یا یک رژیم غذایی با چربی زیاد علت زرد شدن مدفوع هستند. رفلاکس
برای تنظیم رژیم غذایی فاقد گلوتن برای کودکان نوپا بایستی با پزشک کودک و متخصص تغذیه مشورت کنید، تا برنامه ای مغذی و سالم برای او داشته باشید.
گاهی بیماران مبتلا به بیماری سلیاک دچار کمبود برخی مواد غذایی خاصی میشوند زیرا بدنشان این مواد بیماری سلیاک رضا عسگری را جذب نمیکند.
پس از چند روز تا چند هفته بعد از رعایت رژیم غذایی جدید، علائم سلیاک در کودکان باید بهبود یابند. در کودکان، معمولا رودهها پس از سه تا شش ماه بهبود مییابند.
کلیه حقوق محفوظ و مربوط به سایت الو دکتر است و بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است. میزبانی شده در سرور اختصاصی ایران سرورستاپ
● احتمال بروز علائم گوارشی در کودکان بیشتر از بزرگسالان است. این علائم عبارتند از: